KEUKEN WOONBOOT

Voor Sabine heb ik de woonkamer van haar woonboot herontworpen. Door een nieuwe keuken te plaatsen is er een kook- en een woon/werkdeel gecreëerd. De scheiding tussen de keuken en de woonkamer werkt goed: het zijn twee aparte ruimtes, en twee verschillende sferen. Maar de ruimtelijkheid is behouden.

 

De keuken heeft van elke zijde waarvan je hem bekijkt een andere aanblik.  Wanneer je binnenkomt zie je een keuken met open kastjes aan de voorzijde en verder een rustige afwerking van berkenmultiplex. Wanneer je in de keuken zelf staat vallen vooral de kleuren van de boven kastjes met het wijnrek op. En je kan over de boekenkast nog praten met eventuele gasten.

 

In de woonkamer lijkt de keuken eerder een boekenkast, die meteen als bar fungeert voor de keuken. En doordat deze boekenkast iets hoger is, valt eventuele rommel in de keuken niet direct op. Ik denk dat de organisatie van de keuken erg geslaagd is. Maar ik vond vooral de samenwerking met Sabine en het resultaat met het prachtige berkenmultiplex en de verschillende kleuren (roze plinten!) erg tof.

Date

5 februari 2019

Category

Kasten, Keuken